Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014



  Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ξηροκαμπίου!

Ευχαριστούμε το LaconiaLive για τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε.

                                    


Το παζάρι των σχολείων! (Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Ξηροκαμπίου, Νηπιαγωγείου Ξηροκαμπίου, Νηπιαγωγείου Ανωγείων-Παλαιοπαναγιάς).





 

 


 


                      
                                                          



Έτοιμο και το δέντρο!



    



Κλείσαμε το δρόμο για να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν τη θεατρική μας παράσταση:






 


 




Στον ίδιο χώρο λειτούργησε και χαριστικό- ανταλλακτικό παζάρι με πολλά ρούχα, παπούτσια, βιβλία, είδη σπιτιού, βρεφικά είδη, cd, dvd. Όλα τα είδη μοιράστηκαν, εκτός από τα βιβλία, που δωρίστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της εκκλησίας των Ανωγείων.

Μπράβο σε όλους!!!!!
Και του χρόνου!



                  
   

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση!

Εδώ και κάποιο διάστημα καταφέραμε να έρθουμε κοντά και να συνεργαστούμε τοπικοί σύλλογοι, σχολεία και πολίτες, για να διοργανωθεί μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους μας!
Συνεργάζονται: οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου, των Νηπιαγωγείων Ξηροκαμπίου και Ανωγείων-Παλαιοπαναγιάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροκαμπίου, η θεατρική ομάδα "Κανένας" του Συλλόγου μας και πολίτες του χωριού.

Εκπαιδεύουμε τους εαυτούς μας και το χωριό μας στο να δρα συλλογικά και να συνεργάζεται με όλους όσους ενδιαφέρονται να χτίσουν μια όμορφη, πλούσια και δημιουργική καθημερινότητα στον τόπο τους.
(θα λειτουργήσει και ανταλλακτικό- χαριστικό παζάρι με τα παλιά μας ρούχα, παιχνίδια, τσάντες...φέρτε ότι μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί κι από άλλους).

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά του το Σύλλογο Κυριών Ξηροκαμπίου.